Efter 8 månaders väntan är det nu dags

Min älskade blåa trotjänare Olympus har för längesedan gjort sitt, men jag har ändå försökt så gott det går att hålla liv i den. För ett tag sedan insåg jag att det bara var mest jobbigt att ta kort med den eftersom batteriet endast klarade av att ta 3-4 bilder innan den la av igen..., men den är ju så lätt att använda å jag vet hur den fungerar så jag fortsatte ändå:)

Till saken hör att jag för över 8 månader sedan köpte mig en ny systemkamera. Jag har inte vågat att använda den riktigt. Har provat att ta ett par bilder då och då, men sen ställt undan den igen för att jag inte riktigt förstått mig på den.

Igår var ju lillsyrran här och det tog inte särskilt lång tid innan hon hade nosat upp den "nya" kameran som stod uppe på ett skåp. Hon är tvärtemot mig är en MYCKET skicklig fotograf som genast började provfotografera, peta med inställningar och sen till sist var det min tur att få sitta intill och lära mig... Hon visade mig hur jag skulle göra för att lättast komma igång, så idag har jag faktiskt bestämt mig för att den gamla trasiga trotjänaren ska läggas undan för att ge plats åt den nya systemkameran... för vad passar bättre än nu att lära sig hur den fungerar när jag ändå går här hemma sjukskriven och egentligen inte får göra så mycket mer än att vila:))Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0