På återseende

Nu har jag bestämt att tacka för mig på den här bloggen & jag hoppas att ni som läser har lust att följa med mig till min nya som jag döpt till Lilla Gullhammar.
Välkomna!!


http://lillagullhammar.bloggplatsen.se/Lugn lavendel.

Det sista..., ca 2 månader tillbaka så har jag haft så vansinnigt ont i kroppen och varit såå onormalt trött. Vet inte riktigt vad det beror på men armar, nacke och rygg värker så att efter en halv dag på jobbet så gör det till och med ont att styra bilen.
När jag var på Lundsbrunns kurort sist så köpte jag en duschcreme med lavendel. Den är helt ljuvlig! Bara inandningen av lavendeldoften gör att jag känner mig som "ny";)
David har varit urgullig och masserat min nacke, axlar och rygg i över 2 veckors tid nu för att det ska bli bättre. Det lindrar för stunden men efter en halv dag är det tyvärr samma visa igen..

Igår gick jag in på Susannes Body & Face här i Götene för att köpa lavendelolja. Hon berättade att hon hade en tjej som gick elev hos henne nu så att det var 1/2 priset på ALLA behandlingar! Plötsligt var jag inbokad på både 45min massage och ögonbryn/frans färgning. Längtar... Det ska bli såå mysigt att bli ompysslad en stund:)


10 små underverk

Fick nyss ett mail från uppfödaren om att i lördags föddes 10 små svarta valpar. 5 hanar och 5 tikar. Alltså har vi blivit med hund nu:)Här är de 1 dygn gamla:)

Tävling

Om ni vill kan och har lust så blir jag jätteglad om ni vill vara med och rösta på vår lille solstråle i omslagstävlingentill tidningen Vi Föräldrar.

Klicka bara på länken nedan

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=42946Hamstrar å rensar..

Ja, det har jag gjort ganska mycket nu inför den kommande flytten. Garaget är in i det närmsta proppfullt med grejjer samtidigt som jag redan kört iväg 2 stycken lass med saker till vår lokala Second Hand-butik.
Det känns ganska bra att gå igenom och rensa ett par skåp om dagen. Tror att det kommer att bli betydligt lättare att packa och flytta sen när det är ordning på sakerna. Frågan är ju om jag klarar av att hålla på ordningen i 7 veckor till..:)

Jag kan iallafall visa ett par saker som har tillkommit i "samlingen"...
Den gamla kaffekvarnen är ett second hand fynd och kistan köpte jag av en farbror i Hällekis i förra veckan. Ev ska den användas som soffbord.. Den är iallafall betsad men väntar också på att bli lackad men det får planeras in någon dag när Nilsen är hos dagmamman extra länge;)
Före..


RSS 2.0