Det blir nog ingen frukt i år...

Nu har jag precis kommit in... Genomfrusen och en aning blöt efter att jag gått loss riktigt hårt och in i det närmsta nästan snaggat mina äppelträd. En vän till mig var väldigt "gullig" och påminde mig om att detta skulle göras nu med en gång..., och jag som hade gjort ett så tappert försök att förtränga det här tråkiga!! Men eftersom ingen annan gör det så var det bara att bita ihop och gå ut:(
Säkerligen så blir det nog ingen frukt efter en sådan tuktning, men vad gör det??

Så här sa jag förra året med..., när jag hade klippt dom lika hårt. Trodde faktiskt att träden skulle dö då, men så blev nu inte fallet, utan det var bara att ta på sig, ut i regnet och ta nya tag med sekatören...
Jag hade iallafall sällskap av vår katt Morris. Konstigt nog så var han den enda som ville följa med mig ut idag:)

Måste också visa en bild på hur glad Nilsen blev när han för första gången satt med övriga familjen vid matbordet igårkväll.


Morris


Tuktade äppelträd..


Glad liten kille:)

Vårsol & lilla Bä...

Vilket underbart väder det är idag!! Jag struntade faktiskt i det mesta som behövdes göras inomhus och gick ut istället.. Började med att plocka ur granriset i blomlådorna och som snabbt blev ersatt av vinröda penseér. Måste erkänna att det såg väldigt lamt ut i lådorna efteråt... Det tittade upp ett par stackars plantor mellan all jord, men vi hoppas nu på att påsken kommer med mer vackert väder så att de får sin chans att komma ikapp sig:)

Sen var det bara in och ge lillkillen mat, mig själv en kopp kaffe också ut igen på en promenad. Nilsen somnade såå gott i vagnen (och sover ännu efter 3 timmar),så jag kunde med glädje fortsätta att plocka bort fågelmat, kärvar och sen sitta i solen och prata bort en stund med min goda vän och granne Mathilda.

På tal om den stackars toarpskronan så har jag nu bestämt att göra som min syster föreslog, använda den till jul med äpplen och röda ljus... Hon lämnade en kommentar igår om att de små fåren som jag ville köpa till kronan påminde väldigt mycket om en "konstnär" jag kände personligen & som hade tillverkat ngt liknande - och då kom jag plötsligt på att de  påminde om det lilla Bää som syrran gjort i skolan för väääldigt längesedan och som jag har fått den stora äran att ha på min hylla i köket=))


Lilla söta fåret som min lillasyster gjort i skolan för kanske 22-23 år sedan:)


Planteringsdax....




Grannfrun:)

Fin eller ful...?

Idag vaknade både jag och Nils kl 9. Vet inte när jag lyckades att sova så länge sist. Skönt var det iallafall att vakna utvilad och dessutom möttes jag av världens största leende när jag tittade ner i spjälsängen:) 

Tjejerna har påsklov den här veckan. Den stora tjejen har åkt iväg på läger, mellan ska sova över hos en kompis och den lilla är väldans uttråkad för att ingen kompis kunde leka idag. Men hon har iaf planerat in att åka m D i lasbilen hela onsdagen, så det är nog lika bra att hon vilar ordentligt nu om hon ska orka att gå upp redan kl 03 på natten:)

Jag fick en stor Toarpskrona efter min farmor och jag kan inte bestämma mig för om den ska användas eller fraktas upp på vinden.. Ibland tycker jag att den är lite charmig, för att nästa sekund tycka att den är hemsk!
Hittade iaf en hemsida för prydnader till den hos www.kinnox.se där det fanns såå söta får att dekorera den med. Jag har iallafall bestämt att införskaffa de små fåren, om nu inte kronan åker på en enkel resa uppåt....




Mörkt blev ljust...

Nu var det ett par dagar sedan jag skrev någonting här men tiden går ju såå fort!
I fredags fyllde min man år och igår var jag och hämtade min nya bil på förmiddagen, sen kom Peter och fikade på eftermiddagen och på kvällen var vi på födelsedagskalas hos Bitten & Tony. Dagen var helt enkelt fullspäckad:)

Idag satte jag iallafall igång och sydde mina gardiner till vardagsrummet. Jag tyckte att det gick ganska smärtfritt, trots att jag har en gammal trotjänare. En Huskvarna, modell -68. Den gick alldeles utmärkt hela tiden, men när jag sen skulle stryka längderna så upptäckte jag till min fasa att jag sytt den ena längden upp & ner!!
J-vlar!! Bara att sätta igång och sprätta... Det är ju såå tråkigt att jag tappade nästan all motivation att fortsätta.

Nu är det det iallafall klart. Jag blev jättenöjd och vardagsrummet har nu blivit ljust inför våren:)


Före...


Efter...


Det engelska tyget med rosor..


De vackra örngotten från min farmor...

Påskliljor & penseér..

Känner mig lite piggare idag...Feberfri och inte alls sådan idiothuvudvärk som jag hade igår. Jag är fortfarande väldigt trött och matt men det är ju ett såå underbart väder idag. 12 plusgrader och sol. Det resulterade i att det började klia ordentligt i fingrarna på mig - jag vill ut och pyssla i trädgården!! Tänk vad lite sol kan pigga upp en:)

När Nilsen vaknade efter förmiddagsluren så skyndade vi oss iväg till Blomsterlandet och införskaffade blommor, jord, en korg och lite annat smått och gott:) 
Resultatet har än så länge bara blivit en korg till trappan och en påsklilja på köksbordet..., men jag hoppas att det kommer en lika fin dag imorgon så att jag kan placera mina vinröda penseér där de ska vara - i blomlådorna;)




Rosor...

Såå vackert min farmors gamla skåp blev när jag till slut hade städat ur det och fått in det i vardagsrummet. Det passade perfekt därinne! Påpekade också för min man att skåpet skulle bli ännu vackrare med ännu fler rosor:) 
Valde också till sist, efter noga övervägande att köpa ett tyg med samma mönster som jag ville ha fast färgen lutade mer åt det beiga hållet..

Frågan är nu bara när jag ska orka att sy dom. Jag känner mig allmänt hängig. Har fått fruktansvärd huvudvärk, nackont och feber, så jag tror att både jag och tyget får vila ett tag:)







Bilbyte & mer grejjer.....

Sitter nu här och undrar var den här dagen tagit vägen..? Vi har ju i och för sig hunnit med en hel del, men ändå...
Det började faktiskt redan i går eftermiddag med att jag bad min pappa följa med mig till bilfirman där jag köpte min bil i november. Jag har insett att jag INTE behöver en såå stor bil! Dessutom känner jag mig ganska lurad på bilköpet eftersom det bara poppade upp mer och mer fel hela tiden:( Alltså har den bara stått härhemma och kostat en massa pengar... Som tur var så var försäljaren villig att byta in den.
Vi hittade en annan mindre som jag lånade m hem igår & vi bestämde oss innan kvällen var slut att till rätt pris så skulle vi ta den istället.

Sagt och gjort.. Ner till bilfirman imorses och gjorde affär. Han frågade om vi ville ha den idag? Onej!! Det ville jag absolut INTE eftersom jag var tvungen att använda min för att hämta mer saker i farmors hus:)

Vi åkte alltså vidare till Skärv där min pappa, lillasyster och Stenen redan var och grejjade för fullt! 
Packade in det stora,tunga men fina skåpet i bilen, en väggklocka plus att pappa skickade med mig en massa vackra lakan och örngott i linne. Ska nu bara fundera ut vad jag kan göra för fint av dom....

Sen skulle ju allt detta städas ur och plockas iordning på, så nu känner jag mig faktiskt ganska mör:(

 
Skåpet i två delar, klockan och linne med vacker spets
  


Min "lilla" bil som jag bara behöver se ett par dagar till - Härligt!!

Väntar på morfar & feber....

Tiden går såå fort och Nils har redan gått och blivit 3 månader.. Han fick till och med ett grattis-sms från sina små kusiner i går på kvartalsdagen:)
Idag var det alltså då dags för honom att få sitt första vaccin på Bvc. Han fick börja med att väga och mäta sig innan det var två barnmorskor som stack honom med en spruta i varje lår. Åh, vad ledsen han blev!! Stackars liten!! Inte ens de små plåstren som han fick på sina knubbiga och goa lår hjälpte som tröst;)
Trodde att han hade gått upp mer i vikt.., men barnmorskan sa att det räckte gott och väl med det 1/2 kilot han lagt på sig sen sist & längden var det inte heller något fel på - redan 64cm lång, så han följer sin "överkurva" perfekt:)

Sen var det min tur att fylla i ett formulär om hur jag mår... Gick väl sådär måste jag tyvärr erkänna...

Nu väntar vi på att min pappa ska komma om en stund och dessutom på Nils feber som lär dyka upp som ett brev på posten lagom till kvällen...




Kärt besök & tygfunderingar...

Nu har min gamla arbetskamrat Pelle och hans fru varit här på eftermiddagsfika. Jättekul, eftersom det var nästan ett år sedan de var här sist. De skulle haft med sig sin lilla boxervalp Ebba, som bara är 9 veckor men till min stoora besvikelse hade de lämnat henne hemma eftersom hon inte var riktigt rumsren ännu. Som tur är så blev vi bjudna hem till dom i påskveckan - och då SKA jag minsann mysa med henne:)

Efter lite idétorka vad jag skulle baka till fikat så blev den efter inget övervägande alls, det lättast möjligast - Sverigekakan. Lätt att göra och mycket god att äta...vilket jag INTE borde gjort, men.....

Nu ska jag hänga upp min lilla, vackra tygbit som jag köpte i fredags och se om det tyget passar nu till våren i vardagsrummet. Det är lika bra att gå och kika och känna efter om tyget verkligen passar in där INNAN jag köper det,  sätter igång och syr en massa längder och när man sen är färdig kommer på att det inte alls blev så bra som man trodde!!


Kakan på ett av min farmors vackra fat ifrån Gefle...


Tyget med rosor som ev kommer att pryda vardagsrummet:)

Paket till mig:)

Igår kom äntligen smsét som talade om att det fanns ett litet paket till mig att hämta på posten från Nordic Feel. Ja, jag vet...jag har beställt den själv men blev glad iallafall. Det var min lilla favorit MAGNIFIQUE från Lancôme. Den luktar bara såå underbart gott!! En blandning av tunga, blodröda rosor & saffran som verkligen har blivit en klar favorit:) Frågar ni min mellantjej, så säger hon att den är så go... -Den luktar mamma!!

Passade även på att köpa en bukett rosor till min man som hade namnnsdag idag - GRATTIS!!






Hokus-Pokus renovering...

I helgen kom min gamla Hokus-pokus stol hem igen, och jag som trodde att den inte fanns kvar längre.. 
Jag fick den av min pappa -96 till min första dotter och sen har den hängt med av bara farten:) Jag var nästan övertygad om att den hamnat på sopstationen efter att tjejerna växt upp, men min vän Ulrika påminde mig en dag om att hon hade haft den till sin lille son och sen varit snäll och sparat den:) Alltså är den hemma igen!!

Jag tycker faktiskt att den är ganska så fin. Troligtvis beror det på att jag hade en precis likadan när jag var liten. Känner faktiskt av lite nostalgi. Ja, den har till och med samma bruna färg:)

Stolen var iallafall INTE i sitt bästa skick, så att i dag har jag gett den lite "nya kläder". Jag har klätt om alla dynorna med en lite finare vaxduk, alltså INTE den plastiga glansiga och jag tycker faktiskt inte att resultatet blev så illa... och medans jag höll på med detta så var min stora tjej gullig och tog med sin lillebror ut på en promenad i slasket - Tack Ellen!!

Före...


Efter...


...& Lill-Nils färdig för promenad med storasyster:)

Lite bättre idag...än så länge...

Godmorgon! Tjejerna har kommit iväg till skolan och Nilsen sitter här i mitt knä utvilad,charmig och mätt:)
Jag känner mig aningen piggare idag. Har fortfarande väldigt ont i kroppen, men ingen huvudvärk än så länge.. Jag har iaf avbokat dagens aktiviteter - återbesöket på mvc & massagen ikväll. Visst hade det varit underbart med massage nu, men jag är rädd för att det kan bryta ut dubbelt om Susanne börjar att trycka runt på mig...

Dagens projekt, om jag orkar, blir att ta tag i vår gamla Hokus-pokus stol. Den behöver verkligen en uppfräschning efter att ha legat ett par år på vinden och däremellan blivit använd av fyra barn!!


Såå söt speldosa som Nils fick av Bitten & Tony i doppresent..

Den randiga tapeten är uppsatt...

Har känt mig lite halvslö de sista dagarna men trott att det berodde på att det varit en hektisk helg.
Idag tror jag inte längre att det beror på det... Jag har värk i hela kroppen och svårt att vara uppe långa stunder. Känner mig helt matt!!
Har egentligen inväntat vinterkräksjukan eftersom min syster och hennes två små kottar har det. Har ju träffat dom nu flera dagar i rad, men det här är nog någonting annat (som tur är).

Kan iallafall visa lite bilder på hur min mellantjejs rum blev efter tapetseringen:)


Före...


Randig fondvägg & målad garderob med skoltavelfärg..


Nu är lillebror döpt:)

Igår, söndagen den 14 mars kl 16.00 döptes alltså vår lille Nils i Kinne-Kleva kyrka.
Allt gick riktigt bra faktiskt..Faddrarna kom i tid, allting fortlöpte som det skulle och kusinerna stod  för lite underhållning. 

Lillkusin S brummade högt under sångerna, charmade Bitten & Tony som satt i bänken bakom, slog psalmboken i ryggen på D´s bror och så var han såå söt när han kom krypandes i mittgången:)
Den liiite större kusinen E tyckte att det var mer spännande framme vid dopfunten hos oss, så hon gjorde oss därför sällskap, såå fin med vit klänning & en stor lila blomma i håret... & syrran tog så mycket fina kort - Tack!

Nilsen skötte sig exemplariskt och lyckades givetvis somna under dopakten, men det gjorde ingenting - han blev döpt ändå:)

 

Nils Jonas



Nils med 7 stycken tjejer...


Storasyster Ninni...


Den här bilden kan lätt jämföras med "Familjen annorlunda"=))


...och en del av doppresenterna.

Finns det hjärterum...

Ja, herregud! Imorgon är det Nilsens barndop och det är minst 1000 saker som ska hinnas med! Smörgåstårtorna står iallafall i kylen och ska bara garneras, drömtårtorna var jag uppe med tuppen och bakade imorses... Jag vet att jag nu borde ställa mig och stryka alla kläder, men...

Paniken kom förut när jag satte mig och räknade lite på hur många vi skulle bli imorgon. Hur jag än räknade och drog ifrån så blev summan 27 stycken!! Var ska vi göra av alla dom i vårt lilla hus!? Förstod ganska snabbt att det inte var någon större ide att lägga någon energi på det nu... Det får helt enkelt lösa sig:)

Nu ska det bli riktigt skönt att få gå bort till goda vänner & bli bjuden på god mat och dryck. Det är precis vad jag behöver nu=))

Önskar er en fortsatt fin helg!


Vår älskade lillebror...

En mycket fin begravning...

Idag har vi begravt min lilla farmor i Skärvs kyrka. Jag tänker inte skriva någonting mer om detta utan länkar istället till min lillasysters blogg där hon skrivit såå vackert om henne... http://sjohaga.tumblr.com/

Att jag aldrig lär mig.....

Här rusar tiden iväg som vanligt... I måndags tapetserade jag min mellantjej Ninnis rum med en randig tapet som hon valt alldeles själv. Lillebror satt snällt i babysittern & kikade - det var ju såå fina färger mamma satte upp på väggen:)

...och igår passade jag på att åka iväg på lite egentid eftersom min man var ledig.. Köpte de allra första jeansen till Nils och även en liten vårmössa till honom. Dessutom hittade jag en såå fin klänning (jag som ALDRIG brukar använda det) på Kappahl. De lanserade en ny serie som hette "a Folklore Tale" & som jag föll för direkt, men som vanligt provade jag INTE, så jag är väldigt glad att min mamma var här när jag tog på mig den förut, för jag lovar - jag hade ALDRIG lyckats att ta mig ur den själv!! (haha)
Som tur är ska jag hälsa på min lillasyster i Mariestad imorgon och då blir det retur på den BUMS!! Synd eftersom jag verkligen gillade den..

Idag har jag mest stressat känns det som. På förmiddagen var jag på ett möte på skolan, sen skyndade jag mig hem & bakade en drömtårta eftersom mamma & två andra släktingar skulle komma och fika på em. Nu har vi iaf fått i oss kvällsmat här, så nu ska jag ta det lite lugnt och invänta "Fuskbyggarna"...


Mössa & jeans till Nilsen från Pop.



& klänningen....

...ochså var söndagen snart slut.

...och just nu känner jag mig mer eller mindre medvetslös av både hunger och trötthet!
Åkte hemifrån redan innan kl 10. Hämtade först min syster i Mariestad och den åkte vi vidare ut till farmors hus där vi tillsammans med pappa skulle gå igenom ännu mer saker! Det finns verkligen hur mycket grejjer som helst i det huset, men jag varken kan eller får (för min man) ta med mer saker hem... Tur att han inte har varit ute i bilen än och tittat in i bagaget=))
För min syster är det MYCKET lättare.. Hon kan bara välja ut vad hon vill ha och sedan lämna kvar det eftersom hon ska flytta dit...

Nej, jag måste nog ta och laga lite mat nu innan jag svimmar av hunger & sen ska jag börja grejja lite i småtjejernas rum. Tapeten kommer ju inte förräns imorgon, men jag tänkte börja med att måla deras garderober med skoltavelfärg..  Vi har redan en stor tavla i köket (180x70cm) som jag gjort tidigare, men de önskar sig egna också, så det är väl bara att sätta fart att måla..




Här är det lördag...

...och idag har jag känns det som om jag håller på med allting på en & samma gång... Det är ju inte direkt någon lyckad kombination, men jag har iallafall fått upp de nya köksgardinerna. Det blev riktigt ljust & fint i fönstret, särskilt när solen också passade på att titta in:) 

Började iallafall dagen med att åka till Byggvaruhuset & köpte lister till gardinerna. Såg redan igår att det inte hade blivit fint att hänga dom på gardinstången.. När jag gick därinne och kikade hittade jag något som jag letar efter riktigt länge - TEGELRÖR!! Nu skulle jag äntligen få till ett litet vinställ:) 

Sen är det ju som vanligt en lördag här. Man kan ju inte få hålla på med en sak tills man är färdig, utan när man precis har påbörjat någonting så måste det oftast avbrytas för att man ska agera "taxi". Det är simträningar, kompisar & bussar som ska passas. Alltså blir det ganska lite gjort på väldigt lååång tid...

Tror jag börjar med att ta en kopp kaffe & kika lite i min nya tidning=))






Vad skönt det är att bli lite bortskämd ibland:)

Dagen började med att jag skyndade mig iväg till Skara en sväng. Skulle springa in på Maritas Textil och köpa blåa sidenband till dopklänningen. Det är nämligen första gången som det kommer att döpas en liten kille i den klänningen, så därför satt det nu rosa band på den... och det ska ju Nils slippa att ha:) 
Klänningen är såå vacker! Min farmor har broderat in alla namn under åren, på dom som haft den, alltså jag, min syster & alla mina tre tjejer...
 
...men eftersom det fanns hur mycket vackra tyger som helst i affären och dessutom hade de 20% så höll jag nästan på att glömma bort vad jag egentligen hade för ärende där=)) Det finns ju såå mycket fina textilier i helt underbara färger, så helt plötsligt tittade jag på gardiner istället=)) Köpte 2st färdigsydda hissgardiner till köket och hoppas verkligen att det kommer att bli fint nu till våren...

...och när jag kom hem så kom min allra bästa vän sedan 21 år tillbaka, Louise. Hon har alltid med någonting fint till både mig och barnen.. Vet inte varför, men hon vet verkligen hur man piggar upp och skämmer bort  en "gammal" mamma=))

Önskar er en riktigt fin helg!!


Present med alltifrån en Dior parfym till Korres hudprodukter....

...& köksgardinerna som jag hoppas snart ska vara på sin plats:)

Panik när mamma försvinner en stund:)

Ja, vad ska man säga...Det är som vanligt när jag åker iväg ensam en stund - Det händer alltid någonting "spännande" här hemma bara jag rundat kvarteret:)
Idag skulle jag till läkaren med min mellantjej Ninni, så jag passade på att åka iväg lite tidigare...  Bl.a var jag på Colorama & lånade några tapetkartor till tjejerna. När jag kommer hem så står lillkillens badbalja framme, mitt i hallen och hans far ser INTE såå glad ut... Vad har hänt? Jo, liten har gjort ordentligt i blöjan! Nilsen har krånglat omkring när det skulle bytas..., så D blev tvungen att skynda sig att tappa upp ett bad och ta hand om hela kalaset:) Tur i oturen iallafall att jag inte var hemma=))

Nu har min vän Bitten varit här och fikat lite... dessutom har jag och de minsta tjejerna valt ut varsina nya (väldigt färgglada) fondtapeter till deras rum. Tyvärr kommer inte tapeterna förrän på måndag, så vad ska jag nu hitta på i helgen;)

Måste också få visa vilka fina cupcakes min stora tjej Ellen bakade igårkväll. Visst blev dom fina??

Storasyster Ninni & lillebror:)

....och Ellens fina cupcakes.

En liten kärleksförklaring...

Jag fick en alldeles underbar liten kärleksförklaring för ett litet tag sedan av min systerdotter som är 3 år. Tycker att det var så gulligt så jag vill berätta det för er...

Min syster, alltså hennes mamma har lovat sina barn att de ska få varsin kattunge när de flyttar ut på landet om ett tag... Lilltjejen berättar då för sin mamma att hon redan bestämt namn på kattungarna, både på sin och på sin lillebrors...
Lillebrors katt skulle vara grå och heta ´Katten´&  hennes egen skulle vara svart och heta ´Moster´=))
Tycker nästan att jag har rättigeten att "sträcka" på mig lite när jag får höra såå fina ord & visst är barnen helt underbara med sina funderingar & kommentarer i den åldern:)

Vad gör vi här idag då...? Tjejerna är i skolan och Nilsen sover sin förmiddagslur. När han behagar att vakna så måste vi bara gå ut på en promenad i det jättefina vädret! Solen skiner och det är såå vackert ute. Tyvärr lite kallt än, -12 grader, men jag hoppas att det plussar på sig lite innan vi är färdiga att komma iväg:)


Letar & letar...

Jag sitter nu här och söker med ljus och lykta efter "nya" sofföverdrag på Blocket. Tyvärr har det inte dykt upp någon annons med den klädseln jag såå gärna vill ha...., men jag fortsätter en stund till och hoppas på tur:) Kanske har jag otur, så att de som har köpt klädseln tycker att den är lika fin som jag, så att de vill behålla den...

Min mellersta dotter framförde alldeles nyss en önskan om att hon ville ha sitt rum lite färggladare. Vi hittade den här tapeten som är såå snygg!! Kruxet är bara vem som ligger bakom tillverkningen... Som tur är så jobbar ju min älskade vän Ulrika på Colorama, så jag får nog ta och göra ett litet besök hos henne imorgon:)
Visst är den läcker??

Tapeten min dotter önskar sig...

...& sofföverdrag till mamma:)

Jag vet inte riktigt vad jag vill....

...men så är det ju tyvärr ibland. Har ju hållit på och krånglat med att byta klädsel från vitt till marint på våra soffor, ett antal gånger nu, men det enda som händer när jag gör detta är att jag blir genomsvettig & förbannad för det är såå jobbigt - jag blir varken nöjd med den ena eller andra klädseln.. Vet ju inte vad jag vill....!?
Vad tycker ni och har ni några trevliga förslag så blir jag oerhört tacksam:)

Idag är det ju dessutom en så fin dag så det hade ju varit underbart med en långpromenad i solen... Tyvärr så har lillkillen fått feber & det bubblar i munnen på honom så vi får snällt stanna inne.
Det värsta är väl att man istället blir tvungen att ta tag i allt det tråkiga. Behöver börja baka så smått inför dopet, städa lite, lägga ut en massa saker på Tradera och till sist ta tag i de 10 extrakilona som man bär runt på i onödan.... Puh!!



Uppe med tuppen....

...men har tyvärr inte fått någonting vettigt gjort för det:( Liten somnade in för natten redan kl fem igårkväll så han tyckte att vi skulle gå upp strax innan fem imorses. Jag kan i och för sig förstå honom. Har man sovit 12 timmar i sträck, så brukar man ju i regel vara utvilad. Tyvärr hade ju inte hans mamma sovit lika länge, så jag känner mig mer eller mindre medvetslös för tillfället...

Igår var vi en sväng hos min pappa i Skara och hämtade dopklänningen som Nilsen ska ha om ett par veckor. Passade även på att springa in på ÖoB och inhandla lite papptallrikar mm till dopet. Det är ju liiite skönt att slippa diska en massa efteråt=))

På tal om disk, så tog min man fel på handdiskmedel & spolglans i lördags kväll... Jag kan nästan, men bara nästan förstå det. Jag hade gömt undan en flaska Skona handdiskmedel för att jag tyckte att det luktade så illa.. Han lyckades hitta den under diskbänken, tittade inte så noga, utan trodde det var sköljglansen och fyllde därmed på fullt i behållaren! Detta är inget jag rekommenderar er att prova, för det var banne mig bubblor ÖVERALLT!! Det kom till och med upp bakvägen i diskhon:)

Nu bör nog min minsta tjej komma hem från skolan snart... & sen kommer nästa efter en timma.., också nästa efter ytterligare en timma... Så alldeles strax är det full fart här igen=))

RSS 2.0