Nu är äntligen lillebror här:)

Ja, som kom han till slut vår lille kille... Den 21 december vaknade jag kl 9 av att slemproppen gick, sen hade jag lite sammandragningar under dagen. Vi åkte ändå in till sjukhuset så att vi var där kl 17. Barnmorskan tittade lite konstigt på mig eftersom jag inte hade ngr värkar men jag talade om att det gått fort vid mina tidigare förlossningar.
Kl 18 gick vattnet och sen var det ingen återvändo:) Värkarna startade och jag fick krystvärkar kl 19.30.
12 minuter senare föddes vår älskade Nils. Han vägde 4580 gram och var 54cm lång. En riktig liten Dunderklump:)
 

Ännu en dag av väntan....

Ja, jag fortsätter att vänta då... Jag vet att det inte finns någonting man kan göra, men nu börjar det bli riktigt jobbigt både fysiskt & psykiskt.. Jag var hos barnmorskan igår och hon sa att han kommer vilken dag som helst. Jaha.., och vilken dag är det då??
Imorgon är vi iaf bortbjudna på kvällen och det ska bli sååå mysigt att umgås med goda vänner och äta god mat:) 
Önskar er en fin helg!!


Lillens skötbord står klart...

....om han bara ville komma ut.....

väntar, väntar & väntar....

Ja, vad ska man skriva mer än att dagarna går fruktansvärt långsamt när man väntar.... Jag känner lite sammandragningar och hugg emellanåt, men det avtar lika fort som det kom:(
Samtidigt så var mitt ex här och påminde mig om att jag gick över 10 dagar med mitt 3:e barn - det hade jag precis glömt av!! Det är nog lika bra att ställa in sig på att det kommer att bli så igen...

Det finns iaf en önskan från min mellandotter, och det är att inte lillebror ska komma på juldagen för det är hennes födelsedag:) Ska göra vad jag kan för att få tidigare än så..., det kan jag lova!!

Nej, jag väntar väl lite till då...., för jag har ju inget annat för mig=))

Panik! Ska på julbord imorgon...

Ja, nu var det några dagar sedan igen... Vet snart inte vad jag gör mer än baka, vila och vänta.
Jag måste erkänna att de här sista dagarna av graviditeten tycker jag är väldigt lååånga och påfrestande. Man orkar ju precis INGENTING!! var hos BM idag och allt såg jättefint ut + att lilleman nu är fixerad:)

Imorgon ska vi iaf iväg och äta julbord med min mans jobb och det ska faktiskt bli riktigt roligt. Lika bra att jag kör så att jag kan åka hem om jag blir trött:)
Sen är det ju INTE lätt just nu att hitta någonting att ha på sig.. Jag har iaf beställt en klänning som kom idag, men jag tänker inte prova den förräns imorgon - passar den inte så stannar jag hemma=))

Så här ser den ut,  fast svart...

RSS 2.0