Då var det fredag igen....

Ja, då var det fredag igen då... Tiden den går såå fort och vår lille Nils är redan 3,5 vecka:) Han växer och blir mer & mer "vaken" för varje dag som går... sover mellan ca 22-07 (med ett litet matuppehåll).. vad mer kan man begära;)

Jag & lillkillen var & fyndade 2 gardinlängder på Åhlens i förra veckan som jag sedan sydde om till hissgardiner - blev faktiskt jättenöjd:) Har dessutom fått en lite för tidig födelsedagspresent av min snälla pappa - nya rottingstolar till vårt kök som är hur snygga som helst!! Ville därför ha tag i ett riktigt gammalt stort, tungt slagbord till detta, men det är tyvärr INTE det lättaste:( Jag får fortsätta att leta o hoppas på det bästa...

Önskar er alla en fin helg! Nu ska jag försöka att hitta på ngt gott att bjuda på imorgon kväll när vi ska få gäster:)


Nils 3 veckor...

Nya hissgardinerna...

...och de fina köksstolarna:)

Lycklig:)

Ja, jag känner mig verkligen lycklig:) Jag är gift med världens underbaraste man, jag har 3 jättefina döttrar & dessutom, efter 2,5-års kämpande med mediciner, sprutor, missfall & många tårar så är han nu äntligen här hos oss - vår älskade lille Nils. Det är lycka det!!

11 dagar gammal...


Önskar er en God fortsättning....

Godmorgon! Vill börja med att önska er som läser min blogg en riktigt God fortsättning på det nya året:)
Veckan har gått fort som vanligt och i tisdags var vi på läkarbesök med lillebror... Doktorn undrade vad vi matade honom med eftersom han endast gått ner 100gram på en vecka.., så nu väger han "bara" 4500g=))
Det var iaf skönt att allt var bra med honom och att han fick en "ok-stämpel" i rumpan:)
Han är såå lugn och harmonisk! Äter och sover redigt och verkar så nöjd med allting..

Nu ska vi snart väcka pappan och sen ge oss ut på en promenad i det fina vädret där snöflingorna faller som dun utanför:)

Önskar er en fin dag:)

RSS 2.0