Mammas lilla hjälpreda:)

Då var Nilsens rum äntligen färdigt. Det dröjer ett par veckor än innan han kan flytta in pga att friggeboden inte är riktigt färdig och då måste ju Ninni bo kvar här tills dess, men snart så...

Tre dagar tog det att få färdigt rummet eftersom Nils hela tiden (förutom ett par timmar då han vilat upp sig för att orka vara med igen) "hjälpt till" med både att äta tapet, dyka i limburken och ta bort golv som jag precis lagt dit..
Rummet blev iallafall jättegulligt:) En vit fondtapet med små djur och träd på, resten av rummet tapetserade jag i en enfärgad beige tapet och till sist la jag in ekgolv.

Så nu är det bara att samla ihop sig och sen sätta fart med nästa rum....
Bus, bus och mera bus

Vår lilla "ängel" har verkligen vaknat till ordentligt! Hittar på både det ena och det tredje. Han är såå gosig ena stunden. Kramas och pussas för att i nästa sekund slå till ordentligt! Kan INTE minnas att tjejerna höll på med så hårda tag som han gör nu..
Imorses när jag duschat gick jag snabbt iväg (tyckte jag) å hämtade lite kläder, men jag var tydligen inte tillräckligt snabb eftersom det satt en väldigt glad och blöt kille i pyamas i duschkabinen när jag kom tillbaka:)

Resten av dagen har han hjälpt mig att tapetsera i det som ska bli hans rum här framöver. Nja..hjälpt och hjälpt.. han har mest ätit tapet och när jag tittade bort en sekund så hade han lyckats "dyka" ner i limhinken och sen smeta ut limmet i ansiktet..
Nu sover han iallafall för att orka med att hitta på nya trix imorgon;)


No hands!!


Blöt men lycklig:))

Tittut
"Hem ljuva hem"

Har åkt förbi Floristhörnan i Skara ett flertal gånger nu när jag jobbat och suktat efter denna underbara dörrkrans.
Tyvärr har inte tiden riktigt räckt till för att springa in å köpa den men igårkväll blev den ÄNTLIGEN min:))


Toalettpappersmarodören!!

Ja, här går det undan om man inte har ögon i nacken..., vilket INTE jag hade idag efter att ha jobbat natt....


Ny soffgrupp med luftbord & överraskningsfåtölj

Nu har jag krånglat IGEN!!

Det började med att jag både lessnade på de vita sofforna och att jag insåg att jag i fortsättningen troligtvis hade fått tvätta dom en gång i veckan eftersom vi plötsligt har fått en liten "minimarodör" i huset... Alltså sålde jag den vita gruppen och köpte mig en brun soffgrupp på Blocket här i Götene som INTE passade in i mitt vardagsrum hur jag än försökte:(
Satte ut den snabbt som attan på Blocket å sålde den turligt nog redan dagen efter:))

Där och då (i onsdags) hade vi nu INGEN soffa alls, men nu hade jag tänkt efter lite och bestämt mig för vad jag verkligen ville ha. Hittade en jättesnygg mörkgrå grupp i Skövde och efter en hel del tjat och prutande med säljaren så var den äntligen min!!
Hittade också ett såå snyggt soffbord i Falköping. DET VILLE JAG HA!! Det kallades "air" eftersom det ser ut som om bordsskivan inte sitter fast i underredet. Passade på att ringa å pruta m soffbordsägaren också när jag ändå höll på... å det var nästan så att jag skämdes till slut...men det blev mitt det också:)) 

Igår eftermiddag åkte jag iväg med Shell´s stora flyttskåp bakom bilen och samlade ihop möblerna. Först till Skövde å hämtade soffgruppen, sen vidare till Falköping och hämtade mitt "luftbord" och sen vidare hem med alltihopa för att inse hur fint det blev när allt kom på plats:))

...men den största överraskningen kom senare på kvällen. Efter att ha suttit invirad i filten i fåtöljen i ett par timmar igårkväll så hittade jag en knapp... När jag pillade på den så smög det sig upp en fotpall under benen på mig:)) VILKEN LYCKA!!
 

"Luftbordet" i valnöt


3-sitssoffan som var så stor så att herrn i huset till och med fick flytta
på sin förstärkare:)


...och överraskningsfåtöljen!!


Får ju inte glömma att tala om hur fint allt blev ihop m min orkideétapet:))

Mammas lilla hjälpreda

Ja, tänk så mycket hjälp jag får nu på dagarna av Nils när han lärt sig att krypa, klättra och riva runt allt så att ingenting är sig likt längre... å bits gör han också!! Tycker väl att det hade varit mer lämpligt att han tuggat sin mat med sina 6 små bissingar istället för att fräsa ut maten på oss som matar honom...
Jo, det är sant!! Den lilla snälla goa bebisen som vi hade här alldeles nyss har nu förvandlats till en riktig busunge!! Kan också tillägga att klockan snart är 22.00 och att han är snart ensam om att vara vaken i det här huset. Puh!!


En häst i huset

Var inne en sväng på Second Hand häromdagen och hittade den här lilla gulliga gunghästen till Nils för en 50-lapp. Funderar lite på hur den ska se ut när den fått sig en liten "makeover"... Har iaf bestämt att den ska få ny frisyr och ev målas röd:))


Vad händer här då...??

Har helt glömt bort att skriva här på ett tag, men det känns som om dagarna bara försvinner för tillfället... Jag jobbar så mycket jag kan och får så det har faktiskt blivit en hel del nu vilket jag tycker är jättekul! Särskilt mysigt är det att få tillbaka den sociala biten med vuxna människor. Det började nästan krypa i mig lite nu efter att ha varit hemma såå länge:)

Nilsen växer och hittar på nya trix för varje dag som går, så nu händer det mesta här och lite till :))

David ringde på förmiddagen och sa att han var jättedålig... Han hade fått stanna lastbilen ett flertal gånger och hoppa ut å spy. Jag sa till honom att han skulle ringa åkeriet och be någon att möta upp honom så att han fick komma hem. Till slut insåg han också att det var det bästa, så nu är han hemma, matt och likblek och vi har satt honom i "karantän" i ett av barnens rum. Hoppas, hoppas att vi andra slipper ifrån den otäcka kräksjukan...Vår älskade "3-tandade" lillebror :)) (3st uppe å 3st nere)

RSS 2.0