Stilltje....

Ja, här har det inte skrivits på hur länge som helst, men det har sina randiga skäl och rutiga orsaker. Jag har varit ordentligt dålig och mår dessvärre fortfarande inte bra.
I fredags kväll blev det en resa till jourmottagningen där jag till slut efter en del tjatande fick smärtstillande och åka hem igen. Jag ville inte riktigt samma sak som läkaren - Få transport till Kss mitt i natten:( 

Idag har jag varit på sjukhuset igen och pratat med en jättebra läkare. Han har gett mig tabletter som jag ska ta i 6 veckor fram till nästa besök hos honom, då han också kommer att ta ett beslut om operation. Skönt!!

Jag vill iaf tala om att jag är lyckligt lottad med fina vänner runt omkring mig som hjälpt mig och David hela helgen... Tack för att ni finns!



Här tar T som tar hand om Nilsen en stund igårkväll när jag var helt utslagen..

Kommentarer
Postat av: Milla

Nämen usch..Hoppas det inte är alltför illa med dig. Har saknat dig men hoppas att du snart kryar på dig och att allt blir till det bättre. Tur att ni har goa vänner som hjälpt er..Blogg-världen finns kvar och hoppas du snart blir pigg & kry igen.

Kramar Milla

2010-08-03 @ 19:32:23
URL: http://prefersimplicity.blogspot.com
Postat av: Nettan

Usch då !!...Krya på dig !

2010-08-03 @ 22:08:33
URL: http://nettanp.blogg.se/
Postat av: Petra

Vad är det som hänt? Ryggen som jag? ick en massa smärtstillande för några veckor sedan för jag stod inte ut med värken...skönt att det finns tabletter som tar bort lite av värken iaf! Hoppas du blir bättre snart!

kram

2010-08-04 @ 21:38:44
URL: http://mamablues.blogg.se/
Postat av: malin

Usch.. låter inget vidare, vad som nu hänt. Krya på dig!!

Kram!

2010-08-09 @ 19:19:12
URL: http://svartam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0