Vredesbak!

Vaknade redan 05.30. Var såå trött men kunde för mitt liv INTE somna om. Satte mig istället och mös i köket med kaffe, tidningen och tända ljus i min ensamhet medans resten av familjen sov. Vid åttatiden började det att skaka i kroppen och jag kände mig svimfärdig men ville ändå inte gå å lägga mig igen. Istället kom tårarna... Jag är så j-vla trött på att vara dålig och inte orka någonting längre!! Jag ser hur saker hopar sig men jag varken får eller orkar ta tag i det än...
Sen ringde pappa och sa att han skulle komma förbi en stund. Försökte att skärpa till mig, men som vanligt ser han direkt när någonting inte är bra.

På eftermiddagen blev jag ännu ledsnare och visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Kände för att gå ut å sparka på något så att det gick sönder, men lugnade mig lite när jag pratat med mamma en stund och bestämde mig istället för att ta ut ilskan på att baka.

Givetvis var orken HELT BORTA när degen hade jäst färdigt så det fick bli saffransbullar av det istället. Men vad gör det? Det är väl smaken man är ute efter... å goda blev dom.

Korintkakorna på bilden inunder gjorde jag i lördags men vågar nog inte baka fler såna.. De var SÅ ruskigt goda så jag gömde dom för mig själv i frysen. Vad tror ni hände?? Jo, de smakade ännu bättre när de var frysta:))
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0