Då äntligen så händer det:)

Som jag har väntat på att Nilsen ska kunna sitta själv, men igårkväll när han var som allra tröttast då händer det! Plötsligt satt han bara där rakt upp och ner på golvet UTAN stöd. Tjohooo!!

Idag fyller han dessutom redan 7 månader och jag beundrar honom att han inte är gnälligare än vad han är. Ha har nämligen hela 4 stycken tänder på G!! Stackars mammas lille Nils:(


Snabbupptagning av vinbärsbuskar!!

Eftersom vi har ett rum "kort" nu i vårt hus så ska det fortast möjligast byggas en friggebod till den stora tjejen. Givetvis så ska den stå där mina vinbärsbuskar har sin plats.

Idag på förmiddagen bestämde jag mig för att jag skulle ta bort buskarna så att bygget kanske kan komma igång lite fortare:)
Bestämde mig genast för att INTE gräva bort dom för hand. Det har jag gjort vid ett tidigare tillfälle och det tog då flera dagar med alla dessa rötter som vinbär har! Samtidigt tycker D att det är lite retligt inför grannarna att dra med bilen, men han var ju på jobbet så då passade jag på:))

Sagt och gjort. Jag använde min "nya" gamla Volvo, knöt ett rep runt busken och ett i draget och sen drog jag med bilen:)) Ojojoj, vad det blev!! Fick upp 3 vinbärsbuskar på mindre än en halvtimma. Slå det om ni kan;) 


Repet fast...


...och där hoppade busken bort!!

Postgul blev skogsgrön

Jag kan inte sätta fingret på riktigt varför jag aldrig lärde mig att tycka om "postbilen", mer än att den var väldigt liten och GUL!!
Vi bestämde oss iaf för att försöka sälja den...Trot eller ej, men 20 timmar efter annonsen kom ut så kom det ett par ända ifrån Vingåker och hämtade bilen. Dessutom tyckte de att färgen var såå snygg!!

Letade sen på Blocket efter min favoritbil. En gammal hederlig Volvo 945:a. En bil med enormt lasutrymme och som oftast bara går och går... Har jag åkt omkring i en sådan i 12-års tid så kan man ju inte bara sluta med det:)  Jag har tydligen någon konstig förkärlek till de här bilarna;)

I söndags var vi iväg till Falköping och hämtade hem den. Jag insåg snabbt att han som haft den innan ALDRIG varken tvättat eller städat bilen någongång, så måndagen och tisdagen har jag lagt ner hela min själ i att få den ren! Efter att jag städat, tvättat igenom hela kupén med en mattvätt och sen vaxat den så blev den faktiskt riktigt fin!  

 

Den gula byttes ut mot...


..en grön "traktor":))

Selma är hemma igen!!

Vi hade nog alla i familjen gett upp hoppet om att vår lilla kattunge skulle komma tillbaka efter att hon nu varit borta i nästan en vecka!

I eftermiddags åkte jag bort till vår lilla kiosk Sil-jouren som vi har här i närheten. När jag står vid kassan och ska betala så frågar jag Majken som jobbar där om hon sett min katt? -Kanske säger hon då. Det var en dam här och satte upp en lapp om en tillvaratagen kattunge... Jag rusar ut o läser annonsen. Visst är det lilla Selma som sitter där på bilden! In i bilen och ringer telefonnumret på lappen...får deras adress...och där är hon:))

Tänk vilka underbara människor det finns. De hade ordnat ALLT för henne! Mat i alla tänkbara former, leksaker och kattlåda. De tyckte att hon var såå gullig! De sa att hon låg i knät när de såg på tv och sov mellan dom på nätterna. Ja, det är vår lilla Selma det:)
Nu är hon hemma hos oss igen och alla är nöjda och glada. 

Tack ännu en gång familjen Blom för att ni tog hand om henne så fint!


Åh, vad det är ledsamt....

Min lilla Selma har nämligen kommit bort!! Det är nu 4:e dagen som hon lyser med sin frånvaro. Jag har varit runt i kvarteren och knackat dörr, men ingen har sett henne sedan i tisdags, då hon förövrigt var här hemma sista gången.
Till saken hör också att jag aldrig varit med om en så framåt och orädd kattunge som hon. Det finns tyvärr inga begränsningar i hennes värld och ändå är hon endast 4 månader gammal...

Jag går nu omkring med en stor klump i magen. Det värsta är inte om hon blivit överkörd, utan det är om hon blivit instängd någonstans och inte kan komma ut. Det är nog det som gör mig nästan gråtfärdig för tillfället....

Hoppas...




LYCKLIG!!

Ja, det är min lille son eftersom han numera tar sig runt i huset för egen maskin. Han älskar gåstolen och har fått upp en väldig fart nu så att han till och med kan ta sig hoppandes över trösklarna:))
...men det roligaste är nog att åka fram till den stora spegeln i hallen eftersom det alltid finns en "jämnårig" lika glad kille där att prata & dividera med en stund:)) 




Sov gott!!

Lillpluppen har somnat på sitt stora "lektäcke".....


Överraskning:))

Hade ärligt talat inga större förväntningar på att mina blommor skulle överleva när jag var på semester...men trot eller ej. David hade gjort så gott han kunnat så INTE en endaste blomma hade gått hädan:))

Jag måste få visa er hur otroligt vacker min ros, som jag satte i våras, blev när den slog ut nu... Kunde inte i min vildaste fantasi tro att den skulle blomma så mycket redan första sommaren och bli såå fin:))




Snabba minicrocisar:))

Var ju givetvis tvungen att köpa med mig lite presenter hem till mina killar. Bland annat så fick Nilsen ett par supersöta mini crocs i strl 19. Han som INTE gillar att varken ha strumpor eller skor på behåller dessa snällt på fötterna, till sin mammas stora förvåning...

Dessutom är de ju såå himla bra att köra gåstol med! Han får ordentligt grepp så att det går dubbelt så fort att ta sig fram över golven med dom på:))  


Såå söta med små hajar på:)


Hemma igen... och möttes av två små "riskorn":))


Då var vi hemma i lilla Götene igen efter en alldeles underbar vecka i Bulgarien!

Det började inte sådär jättebra... Lilltjejen skulle ju in tidigt på onsdag morgon till sjukhuset och ta bort gipset. Nu blev fallet inte så, utan att det hade tyvärr inte läkt färdigt så att de skulle göra en ny skena till henne under dagen... Tur att hennes pappa var med henne. Han talade om att hon skulle med ett plan om ett par timmar och vips så hade han satt fart på halva sjukhuset!! Tio minuter sena kom de hem, men med en plastskena på armen så att hon skulle kunna bada hur mycket hon ville:)

Veckan har varit helt underbar förutom att det tog ca ETT dygn för mig innan jag började att sakna lillkillen så att det gjorde ont i mig! Jag ville hem!! Givetvis går det ju inte bara att åka hem sådär helt apropå, men jag pratade med David i telefonen varenda kväll och han talade om att allt gick bara bra. Då lugnade jag ner mig lite:) 

Vi har solat, badat, spelat minigolf, handlat och ätit en massa god mat, men att få komma hem och bli mött av en liten glad kille som fått två små riskorn till tänder - Det tog nog priset;)


Ny plastskena på armen...




Sandslottsbygge...


Mor och dotter solar ikapp:)


Golfturnering...


...och två små fina "bissingar".

RSS 2.0