Vi väntar tillökning:)

Jag fyllde år igår. Det blev bara lite kaffe och tårta på kvällen med mamma och svärföräldrarna. Tjejerna är och åker skidor den här veckan så vi får väl fira lite mer sen när de kommer hem.
Presenter fick jag iallafall. Precis ALLT som jag önskat mig!! Pengar till nya möbler, jättesnygga prydnadskuddar, massor med blommor och det finaste av allt - en labradorvalp!!

Nja.. jag fick ju inte direkt någon liten söt valp i en kartong med stor röd rosett kring halsen som man kanske kan tro;)  Valpen ligger fortfarande i sin mammas mage borta i Kristinehamn och väntas komma ut i vecka 10, men den är iallafall bokad till mig:)
Som tur är så är det ingen jaktlabbe utan en vanlig hederlig, svart tjockis labrador som gör att vi kommer att passa alldeles ypperligt ihop, han å jag:))

Jag pratade med uppfödaren idag och han sa att de gjort ultraljud på mamman i förra veckan och i nästa vecka skulle hon röntgas för att se hur många små som fanns i magen...

Givetvis finns det ju ingen bild i dagsläget men jag har iaf fått en bild på pappan och ett litet syskon som ni kan se här.Trött men många ideér ändå

Har jobbat natt både fredag å lördag nu i helgen så jag är extremt trött idag men projekt och ideér finns det gott om ändå inför det nya hemmet.
Jag har ju turen att min man kör lastbil alltifrån Göteborg och vidare runt om här i länet. Alltså kan jag leta runt å köpa en hel del på min favoritsida Blocket, så hämtar han sedan upp det när han passerar..

I fredags kom det hem en sängram från Borås som jag bestämt mig för att måla vit. Sängborden kommer att bli av med sina stooora träknoppar och istället ersättas med knoppar i porslin. Tror faktiskt att det kommer att bli riktigt bra när det är färdigt.
Hittade också ett vardagsrumsbord på Second hand här i Götene. Tyvärr har tidigare ägaren målat benen blå, men jag har köpt färgborttagning så det ska nog bli betsat å lackat i mörk mahogny allt vad det lider.
Dessutom sprang jag in på FA-Fyndet i Lidköping när jag varit hos doktorn i torsdags å där stod det ett precis sådant gammalt litet skrivbord som jag tänkt att ha i passagen på övervåningen.

Det värsta är att nu är vårt garage mer eller mindre fullt med saker, men har jag tur så kanske det går att pressa in något liiitet till:))
Drömhuset blev vårt!!

Tanken på att flytta fanns inte för 2 veckor sedan. Detta var INNAN jag satt å kikade runt på Hemnet...
Visningen var förra söndagen och igår blev det vårt, så den 28 april går flyttlasset härifrån Dragspelsgatan mot destination Vättlösa:)

RSS 2.0