Jag vet inte om jag vågar....

Igår var jag åter igen på kontroll på sjukhuset. Sänkan hade gått ner ordentligt och var på god väg åt det normala hållet nu. Tyvärr var det som jag trodde. Den stora apelsinliknande saken i magen var kvar. Doktorn tog en ul-bild och visade mig, fastän jag igentligen inte ville se.. Jag tycker inte riktigt om att se det onda. Det räcker tillräckligt med att känna det.
Han ville iaf att vi skulle avvakta någon vecka till, se om det minskar men blir det inte bättre så kommer de att göra ett titthål innan jul...

Har kikat runt lite på Tradera (som vanligt) och igårkväll träffade jag på en så underbart fin klänning som jag SÅ gärna skulle vilja ha till jul. Mailade hon som sålde den och bad henne om lite mått eftersom jag hört att just det märket är lite små i storleken. Mycket riktigt. Jag har nu spänt åt måttbandet runt bysten ock känt efter om jag över huvudtaget skulle kunna ha möjligheten att andas i den. Jag tror nog att det ska gå bra:)) Hoppas nu bara att den inte springer iväg i pris, utan att jag har en liten chans att vara med å buda. Vet inte riktigt om jag vågar samtidigt som jag så gärna vill att den ska bli min!! 
Kommentarer
Postat av: elin

åhh va var det för fin klänning?:)

2010-12-08 @ 21:49:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0