Trött men många ideér ändå

Har jobbat natt både fredag å lördag nu i helgen så jag är extremt trött idag men projekt och ideér finns det gott om ändå inför det nya hemmet.
Jag har ju turen att min man kör lastbil alltifrån Göteborg och vidare runt om här i länet. Alltså kan jag leta runt å köpa en hel del på min favoritsida Blocket, så hämtar han sedan upp det när han passerar..

I fredags kom det hem en sängram från Borås som jag bestämt mig för att måla vit. Sängborden kommer att bli av med sina stooora träknoppar och istället ersättas med knoppar i porslin. Tror faktiskt att det kommer att bli riktigt bra när det är färdigt.
Hittade också ett vardagsrumsbord på Second hand här i Götene. Tyvärr har tidigare ägaren målat benen blå, men jag har köpt färgborttagning så det ska nog bli betsat å lackat i mörk mahogny allt vad det lider.
Dessutom sprang jag in på FA-Fyndet i Lidköping när jag varit hos doktorn i torsdags å där stod det ett precis sådant gammalt litet skrivbord som jag tänkt att ha i passagen på övervåningen.

Det värsta är att nu är vårt garage mer eller mindre fullt med saker, men har jag tur så kanske det går att pressa in något liiitet till:))
Kommentarer
Postat av: Nanna

Så fint skrivbord!!! Helt underbart!!!!

2011-02-14 @ 22:52:56
URL: http://nannashem.blogspot.com
Postat av: Nanna

Så fint skrivbord! Helt underbart!! Det är helt otroligt vilka fynd man kan göra ibland :)

2011-02-14 @ 22:55:53
URL: http://nannashem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0