Fin eller ful...?

Idag vaknade både jag och Nils kl 9. Vet inte när jag lyckades att sova så länge sist. Skönt var det iallafall att vakna utvilad och dessutom möttes jag av världens största leende när jag tittade ner i spjälsängen:) 

Tjejerna har påsklov den här veckan. Den stora tjejen har åkt iväg på läger, mellan ska sova över hos en kompis och den lilla är väldans uttråkad för att ingen kompis kunde leka idag. Men hon har iaf planerat in att åka m D i lasbilen hela onsdagen, så det är nog lika bra att hon vilar ordentligt nu om hon ska orka att gå upp redan kl 03 på natten:)

Jag fick en stor Toarpskrona efter min farmor och jag kan inte bestämma mig för om den ska användas eller fraktas upp på vinden.. Ibland tycker jag att den är lite charmig, för att nästa sekund tycka att den är hemsk!
Hittade iaf en hemsida för prydnader till den hos www.kinnox.se där det fanns såå söta får att dekorera den med. Jag har iallafall bestämt att införskaffa de små fåren, om nu inte kronan åker på en enkel resa uppåt....




Kommentarer
Postat av: yasmine modell fru och mamma

min föddes 18dec hihi kram

2010-03-29 @ 17:19:40
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: ♥ anna ♥

Sv: ja nu närmar det sig verkligen. börjar kännas lite mer verkligt nu! lådor packas varje dag!

2010-03-29 @ 19:13:11
URL: http://storasyrran.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, jag har oxå en sådan krona liggandes. Fin/ful =)

Men , var det du? hahahhaha, jag är ökänd för att inte se någin , både när jag kör bil och går....(skäms lite...)

Typiskt mig!

Kram!

2010-03-29 @ 20:10:10
URL: http://svartam.blogg.se/
Postat av: milla

Härligt;) Här är det ju inte alla som vaknar med ett leende på läpparna, när de ser mamma på morgonen. Skönt med lov....vi har nästa vecka;)



Men du, hemskare saker har jag sett;) Ett pynt tips, sätt den på ett runt fat och gör ett blomsterarrangemang under/i den. Blir lite som, en krona på verket, av den då? Strunta i att sätta ljus i den.

Ha det gott ! Kram milla

2010-03-30 @ 07:09:01
URL: http://colormythoughts.blogg.se/
Postat av: Syrran

Den är jättefin. Men vid rätt tillfällen. T.ex. jul. Så jag skulle lägga den i samma låda som julsakerna, köpa äpplena som hör till. Fåren var söta, (påminner om får från en lokal kostnär du känner personligen. ;)) men jag skulle inte köpa dem. Och jag skulle inta ha den framme nu. Chips



2010-03-30 @ 07:23:36
URL: http://sjohaga.blogg.se/
Postat av: Daniel

Den BÖR användas!! Jättefin ju!!!!

2010-03-30 @ 09:45:35
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: från mammas kusin

Jag håller med Emma den blir jättefin till jul med lingonris,ev äpple och röda ljus. Fåren var söta men inte på "staken" kramis

2010-03-30 @ 11:28:21
Postat av: Jessica

Om du vill göra dig av med din toarpskrona, så är jag jätteintresserad. Min mamma drömmer om att få en sådan i julklapp!

2011-08-30 @ 17:42:01
URL: http://www.facebook.com/sykatten

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0