Lilla Selma är här:)


Idag har vi varit i Borås och hämtat vår lilla Selma:) Allt gick förvånansvärt bra. Givetvis pep hon lite under bilresan hem men lugnade sig snart och la sig till rätta och sov en liten stund...
Vi funderade på hur det skulle gå när vi kom hem, men hittills har det inte varit några som helst bekymmer. Hon var lite försiktig i ca 3 minuter och sen sprang och hoppade hon runt i vartenda rum för husesyn! Hon kommer fram till oss, är inte rädd för höga ljud och spinner bara du nuddar henne. Hoppas att hon fortsätter att vara lika mysig som hon varit i kväll. Då kommer hon bli mer än underbar:))

När jag efter ca en timma satte mig i fotöljen med en övertrött liten Nils så visade hon ganska snart att hon led av samma symptom. Hon lyckades ta sig upp på armstödet, vidare till ryggstödet för att sedan däcka av på min axel och stensomna mellan mig och Nils. Känns iallafall väldigt skönt att hon redan känner sig så trygg och tycker så mycket om oss:))

Det finns nu bara ETT stort frågetecken och orosmoment... Har hon världens största blåsa eller har hon varit någonstans där hon INTE ska vara?!! Hoppas givetvis på det första alternativet:)






Kommentarer
Postat av: u

Henne maste vi snart komma och halsa pa...vilken liten goding!

2010-06-01 @ 21:41:28
Postat av: Milla

Namen så söt..påminner om vår Miele

(den nu försvunna)när hon var liten:)Tips:

Sätt henne på lådan upprepade ggr och krafsa i den med hennes tassar eller tryck ned hennes rumpa och stryk lite på magen? Ni kanske haft katt förr så mina råd är överflödiga men det är 1 förslag, bara:)

Njut nu och hoppas hon inte busar för mycket med er sedan, skratt. Ha det gott och kram på er. Milla

2010-06-02 @ 06:57:29
URL: http://prefersimplicity.blogspot.com
Postat av: louice

Åh så söt =)... Haha, ja dessa fåglar om dom bara kunde hålla sig ute så =)

2010-06-02 @ 17:44:45
URL: http://louicel.blogg.se/
Postat av: Malin

Jösses vad söt hon är=)



Kram!

2010-06-02 @ 21:45:00
URL: http://svartam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0