Idag har jag fyndat=)

Satt och slökikade lite på Blocket imorses och fick då syn på en kanonfiiin åkpåse från The Buppa Brand=) Ja, ska den här kylan fortsätta så lär man ju behöva bädda ner lilleman ordentligt sen när vi ska ut på våra långpromenader... Jag ringde iaf på annonsen.. hon hade använt den endast 4ggr, så den såg ut som ny - jag fick den för 200 spänn=)) Kanon!! Dessutom kommer den bli såå fin i min helsvarta vagn:)



Kommentarer
Postat av: Petra

Tjena! Jorå, rörmokar´n fixade till det :)

Snygg å billig åkpåse. Har ju hittat en jag vill ha som är dyr så vi får se, kan ju önska det åt lillen i julklapp, hihi! Har ju fortfarande inte hittat någon vagn, haha!

2009-10-15 @ 15:33:50
URL: http://glamouricious.blogg.se/
Postat av: Petra

Jo jag vet, här är vagnarna dyra. Som du vet har jag ju gått igenom alla märken som finns. Vill ha en snygg vagn, funktionell och säker. Har vart väldigt skeptisk till 3 hjulingar men har nu snöat in på Teutonias spirit S3. Den har allt jag vill ha, men den kostar ju en del och en ny vagn är det inte tal om eftersom vi inte vet om det blir några mer barn efter denna. Jag kolla på blocket dagligen men jag vet inte. Den får inte vara tung å otymplig heller !

2009-10-15 @ 16:09:27
URL: http://glamouricious.blogg.se/
Postat av: Milla

Snygg...kul med bebis i dessa tider när det finns så mycket söta kläder mm.

2009-10-15 @ 16:45:07
URL: http://colormythoughts.blogspot.com
Postat av: Alexandra

Jätte fin åk påse. Finns ju så mkt fina barn tillbehör nu. Ha en bra fredags kväll!

2009-10-30 @ 19:06:34
URL: http://alexeys.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0