Rolig post idag...

Idag kom min nya jeansklänning i brevlådan - den var kanonsnygg och det bästa m den är att när bebisen kommit ut så kan jag knäppa den=)


Kommentarer
Postat av: Petra

Haha, vilken magiskt klänning! Jorå bristningar har jag massor, hela vägen runtom. Men på något sätt syntes de inte så tydligt idag, hmm...

Men jag ska ta mer kort så du ska få se på bristningar, hatar dom men det är så naturen har valt med mig. Fick alla bristningar av min förste, å sen har det inte ploppat upp några nya direkt. Men man bävar för det varje dag att det ska komma fler. Tycker magen spänner som bara den nu.



kram

2009-10-07 @ 23:15:40
URL: http://glamouricious.blogg.se/
Postat av: Petra

50 kg???? Oh my God, du måste varit väldigt smal innan. Jag har gått upp ca 20 med båda (jag har slutat väga mig efter 20) å nu har jag gått upp 3 kg. Men den här gången vägde jag 20 kg mer på invägingen än jag gjort tidigare, hehe. Så jag är glad om jag inte passerar 100 sträcket denna gång för då finns det fortfarande chans att man kan se normal ut igen. Va knäpp man är som oroar sig så mkt för vikten, men det är ju så.



Ja magen förklarade hon egentligen ingenting. Jag sa att det ömmade å att jag hade sammandragningar ganska ofta å lte förvärkar. Hon klämde å kände å frågade om det ömmade både här å där. Men det ömmar ju inte när jag tar på magen utan när jag går. Men hon trodde att det var för att det bara var bebis därinne. Hade ökat 4 cm på 2 oxå, så kanske därför det ömmar å stramar så mkt?

Hur gör det ont för dig?



kram

2009-10-07 @ 23:36:51
URL: http://glamouricious.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorgon..Det har gått snabbt för dig med dina förlossningar..det går inte att klaga på det..Hoppas att du har den turen denna gång med..Hoppas att du får en skön dag.Ja man får hoppas att de sista veckorna kommer gå lika snabbt som det har gjort än.Ha en skön torsdag.kram kram

2009-10-08 @ 10:02:45
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Petra

Ja men precis, vi får väl strunta i vikten nu (inte lätt)! Jag gick oxå upp pga mediciner (ca 10 kg) å sen 10 sambonkilon med. Lyckades du gå ner alla 50 kg sen?

Japp, du kan ju skriva upp att det blir många promenader för mig sen, har väldigt mkt att ta igen (om nu smärtan släpper efter fl)!!



Vad ska du hitta på idag då??



kram kram

2009-10-08 @ 11:44:44
URL: http://glamouricious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0