Nu var det gjort...

Nu har jag varit på mvc och fått mitt influensa vaccin... Har gått och funderat i flera dagar på om jag skulle ta sprutan eller inte - vägt för och nackdelar fram och tillbaka... Igår sa min man till mig att han tyckte att jag skulle ta det (han som vanligtvis är emot ALLT sådant)??
Jag har nu varit iväg och gjort detta iaf och hoppas att jag inte skadat bebisen på något sätt och att jag inte kommer att bli alltför dålig inatt!!
Hur har ni det annars...? Jag är som vanligt impulsiv, så jag sålde vårt matbord i helgen och har nu köpt en gammal Gustaviansk matmöbel som jag håller på att göra iordning - det var mer jobb än jag väntat mig, men jag tror att det kommer att bli såå fint när jag är färdig:)


Kommentarer
Postat av: Milla

Tack för din kommentar hos mig...Det låter som om du "nästar" inför bebisens nedkomst. Gör i ordning och så. Kram Milla nyfiken att se hur bordet blev senare?

2009-10-22 @ 18:52:49
URL: http://colormythoughts.blogspot.com
Postat av: Petra

Hej! Jag får se hur jag gör, har vart velig ett tag nu om jag ska lägga ner bloggen. Men jag vet ju hur det blir, kommer säkert starta någon annan istället! Jag va hos bm idag här i Skövde å då tyckte hon att jag skulle vaccinera mig så det lutar åt det. Men visst är man skeptiskt. Nu ligger iaf bebisen med huvudet ner, så nu tycker jag att det kan komma! Känns verkligen som den ska komma ut när man går! Å sen känns det som magen ska spricka nu tycker jag.

kram

2009-10-22 @ 19:02:58
URL: http://glamouricious.blogg.se/
Postat av: Mina

Hej gumman..Vågligt av dig att ta sprutan..jag är för feg för att göra det..Ja snart är våra små prinsar hos oss.Ha en skön fredag.kram kram

2009-10-23 @ 11:33:23
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mina

Hoppas att du inte mår allt för dåligt..Ligger med hemma & är dålig..men det känns som det börjar bli bättre..Många brukar bli riktigt dåliga när de tar sprutan nu i höst rusket..men inte på samma sätt som en vanlig influensa vad jag har fattat det som..Ha en skön fredag & krya på dig.kram

2009-10-23 @ 12:05:19
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hej jag har köpt bodysarna på Lindex. De hade massor med fina nu.. Ha en underbar helg Kram

2009-10-23 @ 15:24:02
URL: http://guldkragens.blogg.se/
Postat av: Petra

Hejsan!

Låter inte bra att du är så dålig. Nu vet jag inte om jag vill ta den där sprutan längre...

Har oxå haft mycket sammandragningar som nästan känns som värkar, undrar om vi får tidigare? Benen känns som tandpetare så jag förstår vad du menar, hehe. Hoppas tiden går fort nu!

2009-10-27 @ 14:33:48
URL: http://glamouricious.blogg.se/
Postat av: yasmine modell & blivande mamma

har också tagit vaccinet fick ont i armen 2 dagar men sen så va de bra hihi.

hoppas du får en bra halloween kram

2009-10-31 @ 12:48:16
URL: http://yasminegill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0